Rush Poppers

1 kutija – 12€

Peineili sprej
PEINEILI sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porijekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mjestu primjene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprječava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima. 

INDIKACIJE: Prijevremena ejakulacija i nemogućnost da se zadovolji partnerka.

DOZIRANJE/UPOTREBA: PEINEILI sprej isključivo spolja naprskati (5-6 doza) i blago utrljati na polni organ 5 minuta prije seksualnog odnosa. PEINEILI sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporučuje se kontinuirana upotreba. Prije upotrebe obavezno promuckati.

NEŽELJENA DEJSTVA: PEINEILI sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA: Zatvorenu bocicu cuvati na tamnom i suvom mjestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svjetlosti.

ROK UPOTREBE: Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE: Zapremina jedne bočice je 15ml.