Kamagra šumeće

1 kutija – 10€

Kamagra šumeće tablete

Kamagra šumeće tablete – prirodni preparat za potenciju muškarca prijatnog ukusa i brzog dejstva (30 min. prije odnosa). Povoljno djeluju na protok krvi u polnom organu muškarca izazivajući maksimalnu ispunjenost krvlju i produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju.

SASTAV
Jedna tableta sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate I dr.).

DEJSTVO
Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specificne fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje ciklicnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibise PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus cavernusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rihitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srćanu frekvencu.

MJERE OPREZA
Konsultujte vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnju na ljekove za liječenje angine pektorisa (npr. nitrati i slicno). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Preporučena dnevna doza šumećih tableta je 100 mg. Uzima se 30 minuta prije seksualnog odnosa i dejstvo traje od 6 – 8 sati. Šumeće tablete su namijenjene za peroralnu primjenu, jedna šumeća tableta se rastvara u 100ml vode i popije odjednom. Može se uzeti i pola tablete.
Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja.
Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zaštitio od vlage.