BILJNI CIALIS

1 pakovanje – 20€

MACUN MED

Macun Med je tradicionalni turski preparat za potenciju i libido, sastavljen od 100% prirodnih sastojaka. Macun Med kombinuje moć MEDA sa ekstraktima biljaka i korijena poznatih po afrodizijskim i potencijalno poboljšavajućim svojstvima. Zbog toga je stekao popularnost među muškarcima i ženama svih godina koji traže prirodne načine da poboljšaju svoj seksualni život.

SASTAV
Med: Glavni sastojak Macun Meda je kvalitetan cvetni med, bogat hranjivim materijama i energijom. Med obezbjeđuje prirodnu slatkoću i djeluje kao konzervans za ostale sastojke.
Ekstrakt epimedijuma: Ovo je ključni sastojak Macun Meda. Epimedijum sadrži ikarin, koji može da pomogne u relaksaciji glatkih mišića i poboljša protok krvi, što može biti korisno za erektilnu funkciju.
Peruanski žen-šen: Ovaj adaptogen je poznat po svojim svojstvima za poboljšanje fizičke i mentalne energije, regulaciju hormona i pojačano libido.
Ginkgo biloba: Ginkgo biloba može da poboljša protok krvi i cirkulaciju, što može biti korisno za erektilnu funkciju.
Crljeni klin: Ovo bilje ima protivupalno i afrodizijsko dejstvo, i može da pomogne u ublažavanju erektilne disfunkcije i poboljšanju seksualnog zadovoljstva.
Cimifuga racemosa: Ovo bilje može da pomogne u regulaciji hormona kod muškaraca i žena, što može biti korisno za libido i seksualnu funkciju.
Tribulus terrestris: Ovo bilje može da pojačati libido i testosteron kod muškaraca.

UPOTREBA

Macun Med se obično uzima jedan do dva puta dnevno, u dozi od jedne ili dve kafene kašičice. Može se konzumirati samo, ili pomešano sa vodom, mlekom ili sokom. Preporučuje se da se uzima najmanje 30 minuta pre obroka ili dva sata posle obroka.

PREDNOSTI

Macun Med je izrađen od 100% prirodnih sastojaka, bez dodatnih hemikalija ili konzervansa. Macun Med ne samo da pojačava libido, već može i da poboljša erektilnu funkciju, fizičku energiju i opšte zdravlje.
Macun Med se generalno smatra bezbednim za većinu ljudi. Međutim, uvijek se preporučuje konzultacija sa ljekarom prije uzimanja bilo kakvog novog suplementa.