Kamagra gel

1 kutija – 10€

Kamagra gel (VOL 1)

Kamagra oral jelly (gel) sa 7 ukusa je prirodan preparat za potenciju muškarca između 18 – 45 godina života. Bez aritmija i neželjenih efekata.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 100mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. Mikrokristalna celuloza, magnezijum stearate i dr.).

DEJSTVO
Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus caverusumu penisa. Lijek nema direktno relaksantno dejstvo već potencira dejstvo azotmonoksida (NO) u kavemoznom tijelu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncetracija u corpus caverusumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za dejstvo lijeka.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umjereno izraćena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica, dispepsija i rihitis. Osim toga, opisane su i sporadične promjene vida (1,9%). Iako posjeduje blago vozodilatatorno dejstvo, sildenafil ne mijenja srčanu frekvencu.

MJERE OPREZA
Konsultujte  vašeg ljekara prije upotrebe i obratite mu pažnje na ljekove za liječenje angine prektorisa (npr. nitrati i slično). Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

DOZIRANJE I NAČIN PRIPREME
Preporučena doza je 100mg, 30-60min. prije seksualnog odnosa. Maksimalan broj doza je jedna kesica u toku jednog dana. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena na započinjanje dejstva lijeka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, tako da se ne preporučuje konzumiranje alkoholnih pića u većoj mjeri prije uzimanja. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Čuvati na temperaturi do 30 stepeni da bi se lijek zastitio od vlage.